Kupus Dijeta sa Supom – 7 kg za 7 dana

Kupus dijeta postoji već dugi niz godina i jedna je od najjeftinijih dijeta koju možete da primenite. Sa niskim udelom masti i kalorija, i planom ishrane koji je neophodno pratiti 7 dana moguće je očekivati gubitak kilograma veoma brzo. U tekstu ćete saznati prednosti i mane ove dijete bazirane na navodima iskustva korisnika, i dokazan jelovnik za 7 dana sa receptima.

Dijeta 10 Posto – da li je zdrava i efikasna?

Svaka dijeta ili plan ishrane koja dovodi do naglog gubitka kilograma nije potpuno zdrava niti je dugoročna solucija. Dijeta 10% polazi od toga da za 3 nedelje se smanji deset posto telesne težine. Više je koncept mršavljenja nego dijeta jer je primenjiva uz ostale: atkinsonova dijeta, mesna dijeta, dukanova.

Kao što već svi znamo, ukoliko se nakon 3 nedelje vratite na prethodni režim ishrane vratiće se i kilogrami. Jo-jo efekat se odnosi na termin gde nakon primene raznih dijeta i planova ishrane se vraćate na staro. Naziv jo-jo je nastao na univerzitetu Yayle, gde je Kelly D. Brownell primetio sličnost sa istoimenom igračkom.

SVE Namirnice Bogate Gvozdjem na Jednom Mestu

Gvoždje je esencijalni mineral koji je zaslužan za transport kiseonika u organizmu. Nedostatak ovog minerala prouzrokuje anemiju, dok hronični nedostatak može da dovede do otkazivanja organa. Pogledajte namirnice bogate gvozdjem ovde.

Anemija znači smanjenje crvenih krvnih zrnca usled nedostatka gvoždja. Bez dovoljne količine gvoždja organizam ne može da proizvede dovoljno hemoglobina, substance u crvenim krvnim zrncima koja omogućava prenošenje kiseonika u tkiva. Kao rezultat, možete se osećati slabo, umorno i razdražljivo.

Faze mesecevih mena za 2014 godinu kalendar

Meseceve mene za 2014 godinuU tabeli koja sledi se nalaze datumi i tačno vreme mesečevih mena za 2014. godinu. Tabela se odnosi na vremensku zonu GMT +1 što uključuje sledeće države: Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Švajcarska, Makedonija… Ukoliko se nalazite van GMT +1 zone kalendar mesečevih mena možete pogledati i na ovoj stranici.

Mesečeva dijeta se primenjuje kada je mesec mlad jer tada ima najveći uticaj na skidanje viška kilograma.

Mesna Dijeta Jelovnik za 7 dana i Iskustva Korisnika

Svakodnevno se pojavljuju novi trendovi u nutricionizmu i nove dijete.  Atkinsova dijeta se možda najduže zadržala od svih. Nastala je tokom 70-tih a ogromnu popularnost doživela tokom 90-tih godina, i primarno je bazirana na velikom unosu proteina sa malim procentom učešća ugljenih hidrata. Od tada ljudi kao da su opsednuti oko količine mesa koja sme da se unese u organizam.

Odnedavno, previše se govori o dijetama koje se baziraju isključivo na mesu, a mnogo manje o vegetarijanskoj i vegan ishrani.  Medjutim, da li uopšte treba favorizovati ijednu od ovih?