Faze Mesečevih Mena za 2016 Godinu sa Kalendarom

Faze meseca za 2015. godinu

I ove godine smo Vam pripremili kalendar za jednu od najpoznatijih dijeta sa naših prostora, mesečevu dijetu. Ova dijeta se započinje kada je mesec mlad, jer tada ima najveći uticaj na smanjenje kilograma. Pogledajte tačna i detaljna pravila mesečeve dijete ovde. U nastavku teksta se nalazi kalendar sa fazama meseca za 2016 godinu, koji će vam pomoći da odredite tačan period početka i kraja mesečeve dijete.

6 Načina Kako Da Smanjite Unos Rafinisanog Šećera u Ishrani

rafinisani secer Ledeni čaj! Sjajno osveženje za vruće letnje dane? Zar ne? Ali da li ste znali da samo jedna čaša ovog napitka sadrži čak ~22 grama šećera, što je oko 6 kafenih kašika čistog rafinisnog šećera. Po navodima WebMD, American Heart Association preporučuje sledeće dnevne doze unosa šećera: – Mlađi fiziči aktivni muškarci: do 18 kafenih kašika (288 kalorija) – Stariji muškarci koji nemaju povećanu fizičku aktivnost: do 9 kafenih kafika (144 kalorija) – Fizički aktivne žene: do 5 kafenih kafika (80 kalorija) – Starije žene koje nemaju povećanu fizičku aktivnost: do 3 kafene kašike (48 kalorija)

Napitak za mršavljenje koji se pravi za 2 minuta

Leto samo što nije stiglo! Dolazi vreme kupaćih kostima i raznih javnih događaja kao što su venčanja! Ako imate višak kilograma koji želite brzo da sagorite, ovaj napitak je definitivno nešto što treba da uvrstite u svakodnevnu rutinu tokom vrućih letnjih dana.

Sve namirnice u ovom napitku su potpuno prirodne i mogu da se pronađu u gotovo svakom bolje snabdevenom supermarketu. Takođe ovaj napitak je sjajnog ukusa i veoma lako ga je napraviti, što ga čini perfektnom alternativom za štetne gazirane napitke!

Kefir dijeta – Šta je kefir, kako se pravi i lekovita svojstva

Kefir je fermentisani mlečni proizvod napravljen od kefirnog zrnca, koji ima konzistentnost kao jogurt, međutim je mnogo više kiseo i ima jači miris. Spada u jednu od namirnica koja je izuzetno bogata probioticima. Sam proizvod dolazi sa Kavkaza, a naziv kefir potiče od Turske reči „keif“  što znači dobar osećaj. Za kefir često kažu da je kao lek zbog svojih neverovatnih svojstava.

Dijeta sa Jajima i Iskustva – Da li jaja povećavaju holesterol?

Ovaj članak se sa stoji iz tri dela:
uticaj jaja na holesterol
dijeta sa planom ishrane
iskustva

Da li su jaja noćna mora za holesterol ili esencijalni element zdrave i izbalansirane ishrane?

U Srbiji se godišnje proizvede oko 1,4 milijarde jaja kako bi se zadovoljile potrebe stanovništva. Nije ni čudo jer se jaja koriste gotovo u svim namirnicama i obrocima.